Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Üzletkötés közben kapták el a nyíregyházi drogdílereket

police-hu | 2024. 06. 11. | 14:06:53
Ketten bűnügyi felügyelet alá kerültek.
Üzletkötés közben kapták el a nyíregyházi drogdílereket
A rajtaütéskor egy folyamatban lévő ügyletet akadályoztak meg (Fotó: police.hu)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kábítószer-kereskedelem elkövetésének gyanúja miatt csaptak le egy háromfős társaságra a Nyíregyházi Rendőrkapitányság és a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályának nyomozói a megyeszékhelyen június 4-én.

Az adatok szerint a rajtaütéskor tetten ért 29 éves nyíregyházi R. R. és élettársa, a 25 éves K. F. drogok árusításából származó bevételeikből fedezték megélhetésüket. Rendszeres vásárlójuk volt a 41 éves helybeli P. Zs., akit velük együtt fogtak el a rendőrök. P. Zs. is rendelkezett saját ügyfélkörrel, akiknek az R. R-től és K. F-től megvásárolt kábítószereket értékesítette tovább. Akkor is éppen egy ügylet zajlott közöttük, amikor a rendőrök lecsaptak rájuk, és véget vetettek a jól kialakított együttműködésnek.

Az elfogás után a rendőrök kutatást tartottak a gyanúsítottak lakóhelyein, amelyben Jonka, a kábítószer-kereső szolgálati kutya is eredményesen közreműködött. A kábítószereken, pénzen és a drogbizniszt alátámasztó eszközökön és tárgyakon kívül vagyonvisszaszerzés keretében négy személygépkocsit és arany ékszereket is lefoglaltak.

Az ügyben a Nyíregyházi Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem bűntettének gyanúja miatt folytat eljárást, amelyben R. R. és K. F. bűnügyi felügyelet alatt, P. Zs. szabadlábon védekezhet.   

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés