Hirdetés

Hamarabb dől el a Kisvárda sorsa, mert hamarabb ér véget az NB I.

mti | 2023. 12. 04. | 17:15:21
Az EB-re való felkészülés miatt döntött így az MLSZ.
Hamarabb dől el a Kisvárda sorsa, mert hamarabb ér véget az NB I.
Egy héttel több idő áll majd a szakmai stáb és a játékosok rendelkezésére a németországi kontinensviadal előtt (Fotó: mlsz.hu)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöksége módosította az OTP Bank Liga versenynaptárát annak érdekében, hogy a válogatott felkészülését segítse a jövő nyári Európa-bajnokságra.

Az MLSZ honlapjának hétfői beszámolója szerint az élvonal küzdelemsorozata egy héttel korábban fejeződik be, azaz május 25. helyett 18-án zárul a pontvadászat, mert így egy héttel több idő áll majd a szakmai stáb és a játékosok rendelkezésére a németországi kontinensviadal előtt.

Az NB I tavaszi szezonjának kezdete nem változik, az eredeti menetrendnek megfelelően a február 3-i hétvégén lesz, de a február 7-i tartaléknapon teljes fordulót bonyolítanak majd le.

Az A csoportban Marco Rossi szövetségi kapitány tanítványai június 15-én Kölnben a svájciak ellen kezdenek, majd június 19-én Stuttgartban a házigazda németekkel játszanak, június 23-án pedig ugyanott a skótokkal találkoznak a kontinenstornán. A csoportokból az első kettő biztosan továbbjut, a hat csoportharmadikból pedig a legjobb négy folytathatja az Eb nyolcaddöntőjében.

Az MLSZ vezetőtestülete arról is döntött, hogy a téli átigazolási időszak január 18-ától február 14-ig tart majd, a szervezet éves küldöttközgyűlésének időpontját pedig április 5-re tűzte ki.

Hirdetés