Hirdetés
Hirdetés

Van, amiről nem lehet eleget beszélni…

Szabolcsihír | 2024. 07. 19. | 09:09:47
XXX
Van, amiről nem lehet eleget beszélni…
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Bár szerencsére ma már távol vannak azok az idők, amikor a párok hölgytagjainak be kellett érnie azzal, ami csurrant-cseppent nekik az ágyban. Ma már illik odafigyelni kellőképpen, és az pedig még jobb, ha a hölgyek sem maradnak gyönyör nélkül az aktus végére. Ugyanakkor még mindig nem elégséges az az információhalmaz, ami a női orgazmussal kapcsolatban közkézen kering.

Persze a szabadidejében senki sem fog ilyen jellegű, szigorúan elméleti kutatásokat végezni, hanem inkább mindenki szívesebben lép a tettek mezejére. Ám, hogy a megfelelő módon közeledjen mindenki a női orgazmushoz, nem árt tisztázni néhány dolgot.

A hölgyek másként működnek!

Elég csupán néhány alkalom ahhoz, hogy rájöjjünk, a hölgyek nem ugyanúgy működnek, mint a férfiak. Persze az ő testük is reagál a Vágyaim.hu kínálatában kapható izgalmas szexjátékszerekre, de nem mindegy, hogy hogyan, honnan és persze mivel közelítünk.

Ahhoz, hogy igazán örömet szerezzünk a partnerünknek, vagy adott esetben saját magunknak, ahhoz két dolgot kell tudni.

Egyrészt azt, hogy melyik fajta orgazmusra vágyunk: hüvelyire, vagy esetleg inkább a csikló lenne a főszereplő, vagy talán valamelyik másik erogén zóna? Anális élvezetekre vágysz inkább, vagy bőszen keresnéd a G-pontot, és akkor még az A-pontról nem is esett szó.

Ehhez kapcsolódóan a másik dolog: ismerni kell a testedet vagy adott esetben a partnered testét ahhoz, hogy örömet tudj neki szerezni. Ehhez természetesen egy sor szexuális segédeszköz a rendelkezésedre áll – már ha beszerzed a fent említett webáruház kínálatából.

Bátran használj játékszereket!

Bár sokan ódzkodnak a szexuális játékszerek használatától, ma már szerencsére egyre többen győzik le az előítéleteiket, és szereznek be az alábbiak közül egyet s mást.

  • A leggyakrabban használt eszköz a vibrátor, sőt, egyben ez a legismertebb is. Ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy ez csupán egy összefoglaló név, hiszen megannyi különböző fajtája létezik a wandtól kezdve a G-pont vibrátoron át egészen a léghullámos csiklóizgatóig.
  • Külön fejezetet érdemelnek az anális örömöket ígérő kellékek. Itt a klasszikus vibrátoron kívül megtalálható még akár az análgyöngy vagy a plug is.
  • A gésagolyók kissé kilógnak a sorból, mert bár valóban lehet velük izgalmas játékokkal fűszerezni az együttléteket. Azért az egészségügyi hatásait sem szabad lebecsülni, hiszen a hüvely falának erősítése többek között az inkontinencia megelőzésében is hatalmas szerepet játszik.

Ha pedig már az egészség kerül szóba, akkor nem árt szót ejteni arról, hogy mennyire egészséges a rendszeres orgazmus.

Miért jó sokszor átlépni a gyönyör kapuján?

Aki élt már át orgazmust, az pontosan tudja, hogy a csúcsra jutással hatalmas hormonbomba szabadul fel. Ez pedig kihat a stressz-szintedre is, természetesen csökkentve azt, illetve a szorongás is enyhül, valamint az alvászavarok sem lesznek már olyan kínzóak.

Végezetül fontos megemlíteni, hogy minél jobban ismered a saját testedet, annál frenetikusabb orgazmusokban lesz részed, valamint annál élvezetesebbé válnak majd az együttlétek a partnereddel is.

Hirdetés
Hirdetés