Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videón a figyelmetlen autós, aki balesetet okozott Nyíregyházán

| 2023. 05. 26. | 10:41:00
Az ügy nem kerül bíróságra.
Videón a figyelmetlen autós, aki balesetet okozott Nyíregyházán
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Figyelmetlenül hajtott ki az egyik telepről a főútra a gyanúsított gépkocsijával, és összeütközött a szabályosan közlekedő sértettel.

Az ügy nem kerül bíróságra, mert az ügyész közvetítést rendelt el közöttük.

A vezetői engedéllyel 20 éve rendelkező gyanúsított március 2-án, a délutáni órákban az egyik nyíregyházi telephelyről szeretett volna gépkocsijával kihajtani a főútra. A gyanúsított figyelmetlensége miatt nem adta meg az elsőbbséget a sértett gépkocsijának, kihajtott a főútra, ahol a két jármű összeütközött. Ráadásul a sértett gépkocsija nekicsapódott egy harmadik, szintén szabályosan közlekedő járműnek.

A sértettnek a csuklója tört el a balesetben, ami nyolc napon túl gyógyult meg. A gépjárművekben jelentős anyagi kár keletkezett.

A gyanúsított azonnal elismerte a felelősségét a balesetért, mentségére semmit nem tudott felhozni, ugyanakkor kérte, hogy jóvátehesse a sértettnek okozott kárt. Ehhez a sértett is hozzájárult, ezért az ügyészség közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indított eljárást hat hónapra felfüggesztette azért, hogy a felek a közvetítői előtt megállapodjanak. Várhatóan pénzbeli jóvátételt fog kérni a sértett a gyanúsítottól.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés