Helyben járó
Szabolcs-Szatmár-Bereg
Gazdaság
Közélet
Programok
Bűn
Sport
Életmód
Hirdetés
Hirdetés

WPC kerítések mindenhol!

szabolcsihir.hu | 2023. 11. 20 | 11:53:54
XXX
WPC kerítések mindenhol!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Minden, kertes házban élő személy csak egy dologra vágyik; egy olyan kerítésre, amely nem igényel karbantartást és festést. Jó hírünk van! Ez manapság már nem is olyan nagy kérés. 

Az egymás mellett sorakozó házak 80%-a körül WPC kerítéseket látunk. Ez az anyag már szinte mindenhol ott van. De pontosan mit kell tudnunk róla és miért válasszuk ezt, ha kerítést szeretnénk telepíteni? A következő cikkből kiderül. 

Kerítéselemek felületkezelés nélkül? 

Mindenki látott már fakerítést és tudja, mivel jár a gondozása. Nincs is baj eleinte, amikor telepítjük, csak úgy ragyog, de nem is kell sok évnek eltelnie ahhoz, hogy megjelenjenek az első problémák; bogarak, szálkásodás, korhadás, lepattogzó festék, megfakult szín és még sorolhatnánk. Szerencsére a WPC Nagyker weboldalán már a modern kerítéskínálat vár ránk, és a WPC kerítés megoldja ezeket a gondokat. Az a kérdés; hogyan? 

A válasz a WPC szerkezetében keresendő. Adott a fa és a műanyag keveréke, ami olyan terméket hoz létre, amely ellenállóbb a fánál. A WPC látványban megszólalásig hasonlít a fához, de nem lesz annyira érzékeny a külső hatásokra. Nem tesz benne kárt a fagy, a nyári forróság, az UV-sugárzás, és a belőle készült kerítést nem szükséges évente átfesteni. 

Legyen egyedi kerítésünk!

A WPC kerítésrendszerek egyik legnagyobb pozitív hozadéka az, hogy kedvünkre alakíthatjuk őket. Ha akarjuk, mi magunk is összeállíthatjuk, telepíthetjük ezeket, de megvan a lehetőségünk arra is, hogy szakemberekkel végeztessük el a munkát. 

De mitől lesz egyedi az a kerítés? Nyilván amikor egy ilyen rendszert megtervezünk vagy megterveztetünk, akkor a környezet adottságaihoz is igazodunk. Ezenkívül kiválaszthatjuk a nekünk tetsző színárnyalatokat és mintákat. Az egyedi jelölés alatt tehát arra gondolunk, hogy a személyes preferenciák alapján készül el a kerítés, valamint arra, hogy maga az anyag formálható, alakítható. 

WPC kerítések kínálata

A WPC kerítéseknek nem csak egyetlen változata ismert. A standard kerítések a modern, letisztult és a hagyományos, klasszikus stílust kedvelő személyek számára is tökéletesek lehetnek. 

A faerezetes kerítések tényleg úgy néznek ki, mint a fa termékek, köszönhetően a sajátos mintázatuknak. Ezzel szemben a bordázott darabokhoz már más megjelenést társíthatunk. Az ilyen kerítéslécek egyik oldala sűrűbben, míg a másik ritkábban bordázott, így azt használjuk, amelyiket szeretnénk. 

Végül említést érdemelnek még a zárt kerítésrendszerek is. Ezek maximális takarást biztosítanak, gátolva az átláthatóságot. A privát szféra megteremtésének egy korszerű, esztétikus módja, amiben nem fogunk csalódni. 

A WPC kerítés tehát okkal jelent meg mindenhol. Egy közkedvelt és praktikus produktumról van szó, ami a jövőben még jobban teret fog nyerni a piacon, és mi örömmel élvezzük majd a használati előnyeit. 

Kapcsolódó hírek
Szezon: a légúti fertőzöttek csaknem fele gyerek
Szezon: a légúti fertőzöttek csaknem fele gyerek
Egyre nő az influenzaszerű tünetekkel orvoshoz fordulók száma.
Így tehetsz az egészségedért, ha ülőmunkát végzel
Így tehetsz az egészségedért, ha ülőmunkát végzel
Az ülőmunka nap mint nap kihívást jelenthet az egészségünk szempontjából.
A telefonja jelzi, ha  új egészségügyi dokumentuma érkezett
A telefonja jelzi, ha új egészségügyi dokumentuma érkezett
Új funkcióval bővült az EgészségAblak.
Lejtmenetben a születések száma
Lejtmenetben a születések száma
Lehangoló statisztika. Egy év alatt 24 százalékkal esett vissza a házasodási kedv.
Dél-alföldi idill Szarvason, szálloda saját gyógyvízzel
Dél-alföldi idill Szarvason, szálloda saját gyógyvízzel
Gyermekbarát szálloda, teljes felszereltséggel, saját gyógyvízzel a Körös partján.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés