Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Időjárás: jut még egy kicsi a jóból

| 2019. 11. 16. | 19:03:00
20 fok is lehet még november közepén.
Időjárás: jut még egy kicsi a jóból
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

November 16-án éjszaka fokozatosan felszakadozik, csökken a felhőzet, eleinte még a nyugati határvidéken eső, zápor lehet, majd ott is megszűnik a csapadék. Vasárnap a változóan felhős ég mellett hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap, estig csapadék nem valószínű. Többfelé megélénkül, főként a Dél-Alföldön és északnyugaton néhol meg is erősödik a délkeleti szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5 és 12 fok között várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 14 és 20 fok között alakul.

Hétfőn kezdetben a Dunántúlon eshet, majd napközben fokozatosan északkelet felé mozdul el a csapadékzóna. Több helyen kell esőre, záporokra készülni. Eközben délnyugat felől csökkenni kezd a felhőzet és kisüt a nap. A déli-délnyugati szelet élénk, helyenként erős lökések kísérhetik. Hajnalban 4-12, délután 11-18 fok várható.

Kedden csapadék már nem valószínű, de túlnyomóan felhős lesz felettünk az égbolt. Nyugaton süthet ki hosszabb időre a nap. A délkeleti szél több helyen megélénkülhet. Délután 12-17 fok valószínű.

Szerdán borongós, csapadékos idő ígérkezik. Napközben sokfelé várható eső, zápor. Éjjel is többfelé eshet az ország keleti felén, csütörtök délután viszont már csak északkeleten fordulhat elő gyenge eső, zápor. Mérsékelt, élénk déli-délkeleti szélre, délutánonként 9-18 fokra van kilátás.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés