Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

13-17 fok: ízelítő érkezik a tavaszból

| 2023. 02. 16. | 10:55:00
Többórás napsütés.
13-17 fok: ízelítő érkezik a tavaszból
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az Időkép előrejelzése szerint csütörtökön helyenként lassan oszlik fel a reggeli köd, ugyanakkor sokfelé készülhetünk többórás napsütésre. Északon, északkeleten jelenhet meg több felhő az égen, de csapadék sehol sem várható, valamint ezeken a tájakon átmenetileg feltámad a délnyugati szél. Délután 6 és 13 fok között alakulhat a hőmérséklet.

Pénteken többfelé párásan, ködösen indul a nap, majd megnövekszik a felhőzet, és északnyugat felől több tájegységünkön elszórtan kialakulhat időnként kisebb eső, egy-egy zápor. A nyugati-délnyugati szél több helyen élénk, néhol erős lehet. A hajnal enyhébb lesz, a délutáni csúcsértékek 6 és 14 fok között alakulnak, a legalacsonyabb értékeket északkeleten mérhetjük.
Szombaton kezdetben sok felhő lesz felettünk, és helyenként kisebb eső, egy-egy zápor az északi, középső, keleti tájakon fordul elő. Délután nyugat felől egyre többfelé válik szakadozott a felhőzet. A nyugatias szelet sokfelé élénk, erős, néhol viharos lökések kísérhetik. Enyhe lesz a reggel, napközben pedig 11-17 fokra van kilátás.

Vasárnap egy hidegfront hatására elszórtan várható eső, zápor. Élénk, erős, helyenként viharos lesz az északnyugati szél. A maximumok 7 és 13 fok között alakulhatnak. Hétfőn a borongós időben eső, zápor, a hegyekben havas eső, kevés hó elszórtan kialakulhat. Marad a szeles idő, a reggel hideg lesz, délutánra pedig 4 és 14 fok közé melegedhet a levegő, északkeleten lesz hidegebb, délnyugaton melegebb.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés