Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nagyon nagy pofonba szaladt bele a Kisvárda

| 2023. 05. 13. | 23:08:00
Tíz gólig sem jutottak a hazaiak.
Nagyon nagy pofonba szaladt bele a Kisvárda
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Megsemmisító vereséget szenvedett a Kisvárda gárdája a női kézilabda NB I. május 13-i, szombati találkozóján. A hazaiak 35-9-re kaptak ki a Debrecen együttesétől.

A DVSC lendületesen, gólerősen kezdett, ezért a Kisvárda szakmai stábja már az ötödik perc elején kikérte első idejét. Ez azonban nem hozott változást, ezért Bányász-Szabó Valéria rövid időn belül ismét magához rendelte övéit. A rövid pauza ismét nem vezetett eredményre, a Debrecen kénye-kedve szerint szedte szét a lassan mozgó hazai falat.

Hol átlövésből, hol beállóból, hol szélről voltak eredményesek és fokozatosan növelték előnyüket. A kisvárdaiak nemcsak hátul, elöl sem muzsikáltak jól, ritmustalanul, lassan szőtték támadásaikat és sok technikai hibát vétettek, erőtlen lövéseiket Gabriel könnyedén hárította. Egyedül Juhász Gréta emelhető ki, aki próbálkozott becsülettel, kísérleteinek fele utat talált a hálóba.

A félidő derekára megvolt a közte tíz a vendégek javára. Ezzel azonban nem elégedett meg a Debrecen, nem vett vissza a tempóból és a félidő végére eldöntötte a két pont sorsát, átrobogott az enerváltan játszó Kisvárdán. Bizony jól jött a szünet.

A várdaiak valamivel élesebben jöttek ki az öltözőből, a becsületükért küzdöttek, a góllövéssel azonban továbbra is hadilábon álltak. Biztos vezetésének tudatában sem engedett a szorításból a Debrecen, nagy kedvvel szőtték támadásaikat a játékosok láthatóan élvezték a macska-egér harcot. Ahogy haladtunk előre az időben, fogyott az erő, a lendület és talán a halványan pislákoló harci kedv is kialudt a 43. percben, amikor Bordás Réka találatával először vezettek a cívisvárosiak húsz (!) góllal.

A végére csak egyetlen kérdés maradt, képes-e megszerezni a hazai alakulat a tizedik (!) gólját. Nincs mit szépíteni, ezen a napon osztálykülönbség mutatkozott a két csapat között.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés