Megérdemelten nyert a Kisvárda Kaposváron

MTI

2019.10.19. 19:08

Megérdemelten nyert a Kisvárda Kaposváron
Dajka Lászlóval a kispadon győzött a csapat (Fotó: kisvardafc.hu)

Négymeccses nyeretlenség ismét megízlelték a győzelem ízét a várdaiak.

Hirdetés

Hirdetés

A Kisvárda 2-0-ra nyert a sereghajtó Kaposvár vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga kilencedik fordulójában október 19-én.

A két együttes először csapott össze az élvonalbeli bajnokságban. A Kisvárda négy nyeretlen találkozó után győzött ismét, a Kaposvár pedig sorozatban második bajnokiját bukta el.

A mérkőzés elején a biztos védekezésre koncentráltak a vendégek, területet és lehetőséget adtak a hazaiaknak, akik azonban nem tudták feltörni a védelmet. A Kisvárda a félidő második felében aktívabbá vált, ennek nyomán a vezetést is megszerezte, ami a statisztika alapján is megérdemelt volt, hiszen a vendégcsapat birtokolta többet a labdát, és a kaput eltaláló próbálkozások tekintetében is jobb volt, mint a házigazdák.

Fordulás után kiegyenlítettebbé vált a játék, de a Kaposvár mezőnymunkája meddőnek bizonyult, miután rengeteg apró hibával, pontatlan játékkal, és sok eladott labdával nehezítette meg saját dolgát. A hajrában a Kisvárda újabb gólt szerzett, ezzel végleg eldöntötte a mérkőzést.

OTP Bank Liga, 9. forduló:
Kaposvári Rákóczi FC-Kisvárda 0-2 (0-1)
Kaposvár, v: Solymosi
Gólszerző: Lucas (35.), Gosztonyi (88.)
Sárga lap: Jakimiv (43.), illetve Gosztonyi (71.)
Kaposvár: Pogacsis – Vachtler, Hegedűs, Nagy T., Fodor - Szakály A., Nagy J. (Jakimiv, 37.) - Nagy R. (Balázs, 67.), Nagy K. (Beliczky, 55.), Csiki – Ádám
Kisvárda: Felipe – Melnyik, Beriosz, Kravcsenko, Protic – Lucas, Bumba - Seco (Gosztonyi, 68.), Grozav, Gei – Tischler (Sassá, 78.)
labdarúgásKisvárda

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés