Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Megérdemelten nyert a Kisvárda Kaposváron

| 2019. 10. 19. | 21:08:00
Négymeccses nyeretlenség ismét megízlelték a győzelem ízét a várdaiak.
Megérdemelten nyert a Kisvárda Kaposváron
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Kisvárda 2-0-ra nyert a sereghajtó Kaposvár vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga kilencedik fordulójában október 19-én.

A két együttes először csapott össze az élvonalbeli bajnokságban. A Kisvárda négy nyeretlen találkozó után győzött ismét, a Kaposvár pedig sorozatban második bajnokiját bukta el.

A mérkőzés elején a biztos védekezésre koncentráltak a vendégek, területet és lehetőséget adtak a hazaiaknak, akik azonban nem tudták feltörni a védelmet. A Kisvárda a félidő második felében aktívabbá vált, ennek nyomán a vezetést is megszerezte, ami a statisztika alapján is megérdemelt volt, hiszen a vendégcsapat birtokolta többet a labdát, és a kaput eltaláló próbálkozások tekintetében is jobb volt, mint a házigazdák.

Fordulás után kiegyenlítettebbé vált a játék, de a Kaposvár mezőnymunkája meddőnek bizonyult, miután rengeteg apró hibával, pontatlan játékkal, és sok eladott labdával nehezítette meg saját dolgát. A hajrában a Kisvárda újabb gólt szerzett, ezzel végleg eldöntötte a mérkőzést.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés