Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Lázas edzőkeresésben van Révész Attila, a Kisvárda sportigazgatója

| 2021. 11. 23. | 13:39:00
Magyar és külföldi edzők is vannak a jelöltek listáján.
Lázas edzőkeresésben van Révész Attila, a Kisvárda sportigazgatója
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Joao Janiero, a Kisvárda NB I-es labdarúgócsapatának előző vezetőedzője egyik napról a másikra hagyta ott a klubot, mert számára előnyösebb megbízást kapott a szlovák ligában szereplő Dunaszerdahelytől. – Adtam egy ilyen edzőnek egy lehetőséget, akiben talán én láttam egyedüliként lehetőséget, mindenki más távol akart tőle tartani, mégis bíztam benne – mondhatnám, hogy elárult – fogalmazta meg véleményét velősen Révész Attila, a klub sportigazgatója a Digi Sport Reggeli Start című műsorában. – Most újra olyan edzőt keresünk, aki a szenvedéllyel teli stílusunkat képviseli – folytatta.

A Kisvárda jelenleg az NB I. 3. helyén áll, és mindössze egy ponttal van lemaradva a 2. helyen álló Puskás Akadémiától, de a listavezető Ferencvárossal szemben is csak 4 pont a hátrányuk.

A lehetséges utód személyét illetően konkrét magyar neveket is említett Révész Attila: – Magyar fiatalokban is gondolkodunk, de beszéltem Huszti Szabolccsal is. Tímár Krisztiánt élesen figyeljük, az összes U19-es válogatott meccset néztük, elemeztük – mondta.
Majd jöttek az esetleges külföldi jelöltek is: – Michael Borisszal többször beszéltem, személyes egyeztetésre is sor fog kerülni, ugyanakkor november végén valószínűleg Adrian Mutuval is találkozni fogok – sorolta elképzeléseit a kisvárdai sportigazgató.

A Kisvárdát jelenleg Erős Gábor irányítja, mint megbízott vezetőedző, a csapat legutóbb 1-1-es döntetlent játszott az újonc Gyirmót otthonában, a következő mérkőzésük november 27-én 14 óra 45 perckor kezdődik, az MTK lesz a vendége a szabolcsi alakulatnak.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés