Hirdetés

A kisvárdai foci sikerkovácsa, Révész Attila távozik

2022.05.31. 11:22

A kisvárdai foci sikerkovácsa, Révész Attila távozik
Révész Attila (Fotó: m4sport.hu)

Teljes mértékben azért nem távolodik el a kisvárdai egyesülettől.

Hirdetés

Hirdetés

Július 1-től már nem tölti be a labdarúgó OTP Bank Ligában ezüstérmes Kisvárda Master Good klubjának sportigazgatói posztját Révész Attila. A szakember ezt kedden, az M4 Sport Sporthíradó című műsorában árulta el, hozzátéve, hogy azt még nem lehet tudni, ki lesz az utódja, s az is elképzelhető, hogy a klub az eddigitől eltérő struktúrában működik majd tovább.

 "Olyan széleskörű területen mozogtam és annyi feladatom volt, ami már az egészségemre ment, a szervezetem pedig jelzett, hogy ezt nem lehet tovább csinálni"

- jelentette ki Révész, majd hozzátette, hogy saját cégeire is nagyobb figyelmet kell fordítania, de teljes mértékben nem távolodik el a kisvárdai egyesülettől.

"Valamilyen formában maradok, egyelőre olyan területet keresek, ami kihívást jelent a számomra. Erről a közeljövőben még egyeztetek majd, de valószínűleg az utánpótlás-nevelésben tevékenykedek a továbbiakban"

- mondta a sportigazgató. Egyben jelezte, kötelességének érzi, hogy a keretet a "lehető legerősebbre" állítsa össze a következő szezon kezdetére.

"A jelenlegi törekvések a vezetőség részéről másfajta gondolkodást igényelnek, én eredménycentrikus vagyok, de azt a fejlődési görbét, amelyet az elmúlt időszakban megvalósítottam, már nem tudom továbbvinni"

- fogalmazott Révész Attila, aki azt is kijelentette, "jobb játékosokat" terveznek igazolni, "mint akik most vannak".

A Kisvárda története legeredményesebb idényén van túl, bajnoki második helyének köszönhetően pedig az európai Konferencia-liga selejtezőjében szerepelhet.
labdarúgásKisvárdaRévész Attila

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés