Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az U19-es csapat korábbi edzője írányítja az NB I-es Kisvárdát

| 2022. 06. 28. | 16:30:00
Török László kinevezésével országosan is egyedülálló dolgot hoztak létre.
Az U19-es csapat korábbi edzője írányítja az NB I-es Kisvárdát
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Török Lászlót, az 52 éves prolicences szakembert június 28-án mutatta be Révész Attila sportigazgató a csapat előtt, és a délelőtti edzésen már be is kapcsolódott a munkába – olvasható a klub hivatalos honlapján.

Összegzik azt is, hogy rutinos edzőnek is mondható az új kisvárdai tréner, pontosan húsz éve edzősködik ugyanis. 2006-tól 2018-ig dolgozott Kecskeméten, irányította az NB II-es, majd NB I-es csapatot vezetőedzőként, hét évig pedig az akadémia szakmai igazgatójaként dolgozott, közben az NB II-es Honvédnál tett egy kitérőt. Az elmúlt fél évet Kisvárdán töltötte, az U19-es csapatot irányította.

A feladatokat leosztottuk, a stábban mindenkinek megvan a maga területe, a munkát pedig Török László fogja össze. Ezzel a lépéssel végképp elmondhatjuk, hogy a felnőtt szakmai stábunk minden tagja az akadémiánkról került ki, ami egyedülálló az országban

– jelentette ki Révész Attila az új vezetőedző bemutatása alkalmával.

– Tisztában vagyok azzal, hogy milyen szakmai alapelvek mentén kell haladnunk a napi munkában, csapatban dolgozunk, a végső döntéseket viszont nekem kell meghoznom. Meg kell felelnünk az úgynevezett fiatalszabálynak, ezért nagyon oda kell figyelnünk bizonyos játékpercekre, a fiatalok beépítésére, az ő egyéni képzésük és fejlesztésük is az egyik fő feladatom lesz. Ami jó volt, azt meg kell tartanunk, esetleg még jobbá kell tennünk, amiben pedig jobbá kell válnunk, az fejlesztésre szorul, ennek a lépéseit közösen kell meghatároznunk – ezek pedig már az új edző első szavai voltak a bemutatkozása során.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés