Hirdetés

Hirdetés

Kisvárda, Kovacic-ügy, és ami mögötte van

kisvardafc.hu

2022.07.06. 12:56

Kisvárda, Kovacic-ügy, és ami mögötte van
Dominik Kovacic (jobbra) ügye lezárulhat (Fotó: Kisvárda FC

Reagált a szabolcsi labdarúgóklub a felmerült vádakra.

Hirdetés

Az AEK Larnaca elleni július 5-i edzőmeccsen (2–2) a Kisvárda színeiben már pályára lépett Dominik Kovacic, akinek szerződtetését július 1-jén jelentette be a klub. A bejelentés után nem sokkal az a hírt kelt lábra, hogy előző klubja, a román Universitatea Craiova 1948 a nemzetközi szövetséghez (FIFA) fordult panasszal, mert álláspontjuk szerint a horvát belső védőt érvényes szerződés köti hozzájuk – foglalja össze a klub a hivatalos honlapján.

Róka Géza, a szabolcsi alakulat nemzetközi ügyekért felelős vezetője elmondta, eddig szándékosan nem kommentálták ezt a hírt, mert, mint mindig, ezúttal is körültekintően jártak el.

A híresztelésekkel ellentétben a tény az, hogy a Román Labdarúgó-szövetség július 4-én délután első kérésünkre kiadta a játékos nemzetközi játékengedélyét. Ez nem történhetett volna meg, ha klubunk bármiféle szabálytalanságot elkövetett volna a futballista szerződtetésekor. Új játékosunkat, Dominik Kovacicot szurkolóink csapatunk színeben láthatják az Európa-konferencialiga-mérkőzéseken

– fogalmazott egyértelműen Róka Géza.

átigazoláslabdarúgásKisvárdaNB I.

Hirdetés

Hirdetés