Hirdetés

Hirdetés

Nem bírt egymással a Kisvárda és a Puskás

szabolcsihir.hu

2022.08.14. 20:02

Nem bírt egymással a Kisvárda és a Puskás
A végén jött a kisvárdai pontmentés (Fotó: Kisvárda FC)

Pontosztozkodás, de hogy!

Hirdetés

Az NB I. egyik rangadója  a 3. fordulóban augusztus 14-én a Kisvárda–Puskás Akadémia találkozó volt.

A mérkőzés abból a szempontból nem kezdődött izgalmasan, hogy már a 12. percben megszerezte a vezetést a PAFC, méghozzá a semmiből volt eredményes Van Nieff.

A mérkőzés ezután hosszú ideig csordogált csak a saját medrében, többet támadott a Kisvárda, próbáltak egyenlíteni a szabolcsiak, azonban a fölényük meddőnek bizonyult.

Egyre inkább az volt az ember érzése, megérdemelne egy pontot a kisvárdai alakulat, mire ezt az eszmefuttatását végigzongorázta bárki is, a hajrában, egészen pontosan a 87. percben érkezett Mesanovic bombaerős fejese, melybe a vendégek kapusa csak belekapni tudott, így 1–1-re módosult az állás, mely már nem is változott, igazságos pontoszkodás lett az összecsapás vége.

Labdarúgás, NB I., 3. forduló:
Kisvárda–Puskás Akadémia 1–1 (0–1)

Kisvárda, Várkerti Stadion, 2217 néző. Vezette: Pintér Csaba (Szert B., Huszár B.)
KISVÁRDA: Hindrich – Hej, Kravcsenko, Kovacic, Leoni – Ötvös (Melnik, 73.), Karabeljov – Navrátil (Mesanovic, 57.), Makowski (Vida K.., 57.), Asani – Ilievszki (Camaj, 73.). Vezetőedző:Török László
PUSKÁS AKADÉMIA: Tóth B. – Mezghrani, Batik, Spandler, Stronati – Van Nieff – Kiss T. (Major M., 80.), Baluta (Favorov, 80.), Corbu (Bakti, 91.), Komáromi – Zahedi (Puljics, 59.)
Vezetőedző: Hornyák Zsolt.
Gólszerzők: Van Nieff (0–1) a 12., Mesanovic (1–1) a 87. percben
labdarúgásKisvárdaNB I.

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés