Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Újdonságokkal várják a Szpari szurkolóit Sényőn

| 2022. 08. 04. | 19:53:00
A nyíregyházi futballklub hazai pályán is bemutatkozik az NB II-ben.
Újdonságokkal várják a Szpari szurkolóit Sényőn
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sényőn fogadja a Nyíregyháza Spartacus a Haladást az NB II-es labdarúgó-bajnokságban augusztus 7-én 17 óra 30 perces kezdettel.

A létesítményben először játszik tétmeccset pályaválasztóként a Szpari, ráadásul újdonsággokkal is kedveskedik a klub a szurkolóinak. 

– Hatalmas munkát végzett a sényői klub, az önkormányzat és a Nyíregyháza Spartacus is. A pályából kihoztuk a maximumot. Egy 12 négyzetméteres eredményjelző, jó minőségű pálya fogadja majd a csapatokat, a régi stadionunkból székeket szereltünk fel, az MLSZ NB II-re alkalmasnak minősítette a létesítményt. Biztos vagyok abban, hogy pontokat jelent majd, hogy közelebb játszunk Nyíregyházához, mint tavaly. Remélem a pályán is kiszolgáljuk majd a szurkolókat – fogalmazta meg véleményét Kósa Árpád ügyvezető a sényői körülményekkel kapcsolatosan.

Ami pedig az újdonságot illeti, bejelentették, hogy a Haladás elleni mérkőzésen már lesz Szpari-shop is, ahol ajándéktárgyakat lehet vásárolni. Limitált számban már kapható új mez, a tavalyihoz pedig kedvezményes áron lehet hozzájutni. Megvásárolhatók, és megrendelhetők az egyedi telefontokok is, melyek személyre is szabhatók akár

– írják.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés