Hirdetés

Újoncokkal tele kapott ki a Szpari

Nyíregyházi Spartacus

2022.08.01. 08:34

Újoncokkal tele kapott ki a Szpari
A külcsín már rendben van, az eredményesség még várat magára (Fotó: Nyíregyháza Spartacus)

A nyíregyháziaknál több játékos is most mumtatkozott be, nem hoztak szerencsét.

Hirdetés

Hirdetés

Győrben kezdte meg az NB II-es szezont a Nyíregyháza Spartacus július 31-én, a klubnál több játékos is most mutatkozott be tétmeccsen.

A 20. percben egy sarokrúgás pecsételte meg a Szpari sorsát,  a szögletet követően ugyanis Priskin passzolt Vitálishoz, aki 14 méterről kilőtte a jobb alsó sarkot, ezzel vezetett 1–0-ra a Győr, az eredmény pedig már nem is változott. A Szpari több nagy helyzetet is kidolgozott, ám a gólszerzésre rendre nem maradt erő.

Labdarúgás, NB II., 1. forduló:
ETO FC GYŐR–NYÍREGYHÁZA SPARTACUS 1–0 (1–0)

Győr, ETO Stadion, 1400 néző. Vezette: Kovács Imre (Rózsa Dávid, Ring Kevin)
ETO: Kovácsik – Kovács K., Csinger, Csonka, Vincze – Toma, Tuboly (Bacsa, 82.) – Kiss Balázs (Borsos, 73.), Vitális (Kiss Bence, 68.), Óvári Zs. (Bencze, 73.) – Priskin. Vezetőedző: Tímár Krisztián
NYÍREGYHÁZA: Fejér – Farkas B. (Artner, 86.), Szokol, Baki, Gengeliczki, Deutsch – Vass P. (Sigér Á., 73.), Márkus – Kovács Á. (Gresó, 81.), Novák Cs., Szerető (Adamcsek, 73.). Vezetőedző: Feczkó Tamás
Gólszerző: Vitális (1–0) a 20. percben
Kiállítva: Feczkó (90+5.)

MESTERMÉRLEG
Tímár Krisztián:
 – Nagy iramú, feszült hangulatú mérkőzésen mindkét csapat győzelemre törekedett. Jól készültünk fel a Nyíregyháza játékából, és bízom benne, hogy a jövőben az ellentámadások lehetőségeivel még jobban tudunk élni.
Feczkó Tamás: – Nem mindig az a csapat nyer, amelyiknek több nagy helyzete volt, hanem az, amelyik jobban sáfárkodott velük. NB II-es szinten dinamikus, jó iramú találkozót játszottunk, a szurkolók jól szórakoztak.
NyíregyházalabdarúgásNB II.Nyíregyháza Spartacus

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés