Hirdetés

Hirdetés

Súlyos vereséget szenvedett a Kisvárda

2022.11.13. 16:05

Súlyos vereséget szenvedett a Kisvárda
(Fotók: mti)

A szabolcsiak Fehérváron kaptak négy gólt.

Hirdetés

A MOL Fehérvár FC hazai pályán magabiztos, 4-1-es győzelmet aratott a vendég Kisvárda felett vasárnap, a labdarúgó OTP Bank Liga 16. fordulójában.

Jobban kezdett a Fehérvár, Schön Szabolcs tizenhatos vonaláról eleresztett bombájával a vezetést is megszerezte a 25. percben. A Kisvárdának két nagy lehetősége is lett volna a gyors egyenlítésre, azonban egyikből sem született gól, amit megbüntetett a hazai csapat: a 31. percben ismét Schön volt eredményes.

Fordulást követően magukhoz ragadták a kezdeményezést a vendégek, akik a 62. percben Rafal Makowski találatával szépítettek. Az egyenlítésért ment előre a Kisvárda, de közben hátul kinyílt, amit Lirim Kastrati használt ki, és újra kétgólosra növelte a fehérvári előnyt. Innentől kezdve hitehagyottan futballozott a szabolcsi gárda, míg a Fehérvár magabiztosan őrizte előnyét, amit a hajrában még növelni is tudott Dárdai Pál révén.

OTP Bank Liga, 16. forduló:
Fehérvár FC - Kisvárda Master Good 4-1 (2-0)
MOL Aréna Sóstó, 2552 néző, v.: Erdős
Fehérvár: Kovács D. - Bese, Serafimov, Fiola, Stopira - Pokorny, Lednyev (Kodro, 69.) - Menyhárt Zs. (Kastrati, 59.), Houri, Schön (Kovács B. 89.) - Dárdai P.
Kisvárda: Odincov - Hej, Kovacic, Széles, Peteleu - Karabeljov, Ötvös (Melnyik, 74.) - Navrátil (Ilievski, 59.), Makowski, Camaj (Asani, 59.) - Mesanovic
Gólszerzők: Schön (25., 31.), Kastrati (65.), Dárdai P. (88.), illetve Makowski (62.)
Sárga lap: Houri (41.), illetve Karabeljov (18., 92.), Ötvös (48.), Melnyik (86.)
Kiállítva: Karabeljov (92.)
labdarúgásKisvárdaNB I.

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés