Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Marad Kisvárdán a válogatott szélső

| 2023. 02. 27. | 14:16:00
Driton Camaj hosszabbított.
Marad Kisvárdán a válogatott szélső
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A 25 éves montenegrói futballista 2020 nyarán érkezett Kisvárdára és idén nyáron járt volna le a szerződése, amit a felek hétfőn kölcsönösen meghosszabbítottak 2024. december 31-ig – tudatta a kisvardafc.hu.

– Az utóbbi időszak jó teljesítménye és a válogatottban játszott mérkőzések más klubok érdeklődését is felkeltették Driton Camaj iránt, de a mi célunk is az volt, hogy megtartsuk a játékost – mondta a szerződés aláírását követően Révész Attila sportigazgató. – A játékos is belátta, hogy a fejlődése nálunk töretlen maradhat, és mivel megint jó esélyünk van kilépni a nemzetközi porondra, a Konferencialiga-szereplés ismét jó esélyt kínál a számára, hogy növelje az ázsióját. Örülünk neki, hogy tető alá tudtuk hozni a jövő év végéig szóló új kontraktust.

Driton Camaj eddig 71 bajnoki mérkőzésen szerepelt Kisvárdán, 3752 percet töltött a pályán.

Tizenkét góljával az örök NB I-es klubranglista – holtversenyes – második helyezettje, asszisztjaival további 15 gól előkészítésében vállalt szerepelt. Tavaly nyáron bemutatkozott a montenegrói válogatott színeiben, négyszer viselte eddig a címeres mezt, amelyben jó eséllyel a magyarok elleni Európa-bajnoki selejtezőkön is szerepelhet az idén.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés