Hirdetés

Súlyos a helyzet a Szparinál: kiborult a főnök

| 2023. 06. 08. | 16:05:00
Ha Révész Bálint kiszáll, mi vár a nyíregyházi labdarúgásra?
Súlyos a helyzet a Szparinál: kiborult a főnök
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Pótvizsgára kényszerült a Nyíregyháza Spartacus, az osztályozón pedig sikerült legyőzni a Veszprémet, így az NB-II-ben maradt a Szpari. Ünneplésről szó sem volt a lefújás után, nem is lehetett mit ünnepelni. 

Az MLSZ ellenőrének jegyzőkönyve szerint tízszer kiabálták az ultrák szektorából, hogy takarodjak, egy felirat társaságában. Ha így gondolják, szívesen megteszem! Ha a szurkolók megkeresnek és létrehoznak egy egyesületet, ingyen átadom nekik a klub működtetését. 350 gyerekkel, kislányokkal, a felnőtt csapattal, 30 dolgozóval együtt. Esküszöm, szurkolok majd nekik, és ha eredményesek, ott fogok állni a lelátón, és tapsolok. Egy feltételem van csak, hogy tíz évig működtetniük kell a klubot! 

- fogalmazott Révész Bálint, a Szpari tulajdonosa a klub honlapjának adott interjúban.

Takarodjak, de fizessem ki helyettük a milliós büntetéseket!

- üzent a szurkolóknak Révész, aki végül arról beszélt, hogy már folynak az egyeztetések a csapatépítést illetően, és rövidesen bejelentik, kikkel vágnak neki a következő idénynek.

Egy biztos, nyugodtabb bajnoki hajrát szeretnék! És az is biztos, ha a következő idényben is ilyen szintű „szurkolással” szembesülök néhány embertől, részemről az lesz a Nyíregyháza Spartacusnál az utolsó év

- így a Szpari első embere.     

 

Hirdetés