Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

VIDOR - Pipin lelki pokoljárását is láthatjuk

| 2016. 08. 29. | 17:15:00
A Nyíregyházi Egyetemen az előadás ingyenes.
VIDOR - Pipin lelki pokoljárását is láthatjuk
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Egy különleges színpadi produkció is lesz a VIDOR-fesztiválon. Pipin címmel csütörtökön 17 órától láthatják az érdeklődők a Nyíregyházi Egyetem Kodály termében az Adyák Színpad előadását.

A darab, melyet fiatalok játszanak, fiatalokról is szól. A felnőtté válás, a felelősségvállalás, az elköteleződés sokuk számára ijesztő, s a mai, értékválsággal küzdő világ könnyen tereli őket nemcsak a társadalmilag káros, egyéni szempontból pedig akár önsorsrontó irányba, de egyre inkább a virtuális világ felé is. Erre hívja fel a figyelmet az előadás, melyet ingyen tekinthetnek meg az érdeklődők.

A

A békéscsabai országos Scherzo zenés diákszínpadi fesztivál győztes produkcióját a META klub is támogatja, és ajánlja mindenki figyelmébe. A Mentális Egészségért Tenni Akarók klubja fontosnak tartja felhívni a figyelmet a fiatalok útkeresésének nehézségeire – mondta el a 99.4SunshineFM-nek Leviczky Márta, a klub alapítója.

Az egészségpszichológus a darab kapcsán még hozzátette: „minden kornak megvannak a maga csábításai, de a XXI. század elején nagyon nehéz dolguk van a fiataloknak. Ebben benne van a drog, a pornográfia, akár a katonaság – még ez is megjelenik a darabban – és a virtuális világnak a vonzereje, ami szintén megjelenik ebben a darabban –mondta az egészségpszichológus.

A darabról:

Pipin, a nagyreményű ifjú tanulmányai befejeztével élete céljának teljes újragondolására kényszerül. Lelki pokoljárásában a titokzatos AppMester és mágikus csapata siet segítségére. Pipin azonban hamar rá kell jöjjön, hogy az igazi boldogság megtalálása nem is olyan egyszerű, mint azt ő eredetileg gondolta.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés