Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ilyen Mesevonatot még nem láttak!

| 2016. 11. 25. | 09:31:00
Lillafüreden igazi mesevilág vár.
Ilyen Mesevonatot még nem láttak!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

November 25-én, pénteken 14. alkalommal indul útjára a Mikulásvonat, hogy a megszokott, csomagátadós-verselős télapóünnepségekhez képest egy másfajta élményt nyújtó, igazi varázslattal bíró utazásra hívja a gyerekeket. Aki már látta a Mesebirodalomba érkező, kisvonatról leszálló lurkók arcát, annak nincs kétsége afelől, hogy ez az ádventi varázslat Lillafüreden tényleg minden évben megtörténik. Nem véletlen, hogy a Nívódíjjal elismert rendezvény idén már a kétszázezredik „utast” fogja ünnepelni.

A 4 helyszínen egy-egy mesetörténetet feldolgozó interaktív játékra a szervezők minden évben nagyon készülnek, hogy a klasszikus és méltán népszerű mesehősökön túl az aktuális  kedvencekkel is találkozni tudjanak a gyerekek. Idén az új szereplők – Aranyhaj és Flynn Rider, a Táncoló Talpak pingvinjei, valamint Ludas Matyi – mellett a régi ismerősökkel együtt összesen 16 jelmezes szereplő és 12 krampusz várja az érkezőket, hogy egy meglepetés lakóval kiegészülve közösen játszanak a legjobban várt pillanatig.

A Mikulás kincses ládája változatlanul tele van minden földi jóval, de ezen a télen már saját Mikulásházában fogadja a gyerekeket, hogy mindenki csomaggal a kezében és élményekkel gazdagodva szálljon fel a visszainduló vonatra.  

– Az a tapasztalatunk, hogy a 3-8 éves korosztály élvezi a legjobban a Mesebirodalmat - tudtuk meg Boda Pétertől, a szervező Alapítvány elnökétől. – A legkisebbek inkább közel kerülni, hozzábújni szeretnek a mesehősökhöz, a nagyobbaknak az interaktív játék, a közös tánc és ének jelenti a legnagyobb élményt.

Jótékonyság

A rendezvény karitatív célja, hogy minden évben megoldják a fogyatékkal élő érdeklődők ingyenes részvételét. Nem véletlen, hogy Magyarországon először a lillafüredi kisvasúton található egy, a mozgássérültek utaztatására is alkalmas, lifttel ellátott kocsi, amely egyidejűleg 4-6 kerekes székes utas szállítását is lehetővé teszi. 

Jegyek

Mikulásvonat jegyek: 2 200 forint/fő
Csoportos kedvezménnyel: 1800 forint/fő  
mikuláscsomag: 800 forint/darab

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés