Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Jön az Oszkár

| 2016. 11. 18. | 15:33:00
Erő a közösségben - beszélgetős program Nyíregyházán.
Jön az Oszkár
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Passioners TALK beszéd est sorozat olyan emberek történetét mutatja be, akik szenvedéllyel élnek a hivatásuknak. A program először jön Nyíregyházára, a program üzenete: „erő a közösségben”.

Prácser Attila, az OSZKAR.com társalapítója osztja meg a hallgatósággal kalandos történetét, ami egy egyetemi kollégiumi szobából indult.

Az évfolyamtársával 2007-ben létrehozott rendszer annyira újszerű volt hazánkban, hogy 3 hónappal a kezdés után már a TV2 híradója számolt be a kezdeményezésről. Innentől kezdve folyamatos növekedésnek indult a közösségi gazdaság elvén alapuló vállalkozás, mely november 26-án ünnepli a 9-ik születésnapját és közel 400 ezer regisztrált taggal rendelkezik. Attila mesél a kezdeti nehézségekről, kihívásokról, és arról, hogy hogyan sikerült Magyarországon elterjeszteni egy új közlekedési módként a telekocsizást.

Az estet Gégény János kezdi gondolatébresztő beszédével, szociológusként szenvedélye a tudományos kutatás, az elmúlt években munkájával segített drog- és ifjúsági stratégia kialakításában, attitűdvizsgálattal pedig városfejlesztési projektben vett részt. A Prezi debreceni Nagyköveteként küldetésének tekintette, hogy a világsikernek számító magyar prezentációs szoftver használatát terjessze és oktassa. Hisz abban, hogy a közösség együtt csodákra képes, innen is jött az est címe: „erő a közösségben”.

A beszélgetős műsor november 23-án este 7-kor kezdődik, helyszín: Nyíregyháza, a Trattoria Amici (Hősök tere 15.)

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés