Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ez a hétvége a szépítkezésről szól

| 2017. 02. 08. | 11:28:00
Hajat még tetováltatni is lehet.
Ez a hétvége a szépítkezésről szól
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közel kétszázan neveztek a XV. Szabolcs Kupa Nemzetközi Fodrász, Kozmetikus, Műkörömépítő- és díszítő versenyre, melyet a hétvégén rendeznek Nyíregyházán.

Február 12-én (vasárnap) 9-kor a Váci Mihály Kulturális Központban (Nyíregyháza, Szabadság tér 9.) veszi kezdetét a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kereskedelmi és Iparkamara nemzetközi szintű, szakmai versenye, melynek során a szépségipar minden területéről érkeznek versenyzők Magyarországról és a határon túlról egyaránt (Románia, Ukrajna), 20 versenyszámban, tanuló, felnőtt és mesterkategóriában. A fodrászverseny két új kategóriával bővült, lesz hajtetoválás és borbély –„csata”, valamint a kozmetikai versenyszám is kiegészül a Fantasy Make-up kategóriával.

A verseny során, a nagyszínpadon egész napos bemutatókra és látványos műsorokra lehet számítani. Fellép többek között a Star School Énekiskola, After School Tse, Effect Brake Dance Crew, Glam Crew, Replay együttes, Fekete László (Wing Tsun Kung Fu), Nyíregyházi Táncklub, valamint a budapesti Belvárosi Creative Stúdió  Köröm és divatbemutatóját is megtekinthetik az érdeklődők.

A bemutatók során a szakmai és a nagyközönség megismerheti az új trendeket, a frizura és a divat terén egyaránt.  A belépés ingyenes a látogatók számára az egész napos programra.

A díjak, kupák mellett számtalan szakmai és egyéb különdíj is gazdára talál majd a délután fél ötkor kezdődő eredményhirdetésen. A zsűri tagjai, mint eddig is hazai és nemzetközi elismerésekkel bíró szakemberek, akik között Világ és Európabajnokok is lesznek.

A jelentkezések lezárultak, összesen 188 nevezés érkezett.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés