Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nagy vigasság lesz Fehérgyarmaton

| 2017. 08. 09. | 21:33:00
Piramis, Ghymes, Anna&The Barbies, Fish, Bojtorján, Szirota Jennifer, Opitz Barbi, Rúzsa Magdi.
Nagy vigasság lesz Fehérgyarmaton
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Fehérgyarmat a ismét megrendezi a Szatmári Fesztivál rendezvényeként a Gyarmati Vigasságokat. A program résztvevői a -gyarmat utónévvel rendelkező magyar és a határon túli települések. A vendégtelepülések múltjukkal és jelenükkel ismertetik meg az idelátogatókat: a sátraikban kiállítást tartanak és hagyományos népi táncaikat mutatják be. A helyszínt, a város központjában található parkot, úgy rendezik be jurtákkal és azokban serénykedő kézművesekkel, hogy a vendég úgy érezze magát, mintha egy honfoglalás kori faluba érkezne.

A 15 éves múltra visszatekintő rendezvényt idén augusztus 11. és 13. között tartják.

A három nap alatt egymást váltják a színpadon az ismertebbnél ismertebb zenekarok és énekesek, akik valamennyi korosztály zenei ízlését kielégítik majd.

Koncertet ad a Piramis együttes, a Ghymes, Anna&The Barbies, a Fish, a Bojtorján, az énekesek közül pedig Szirota Jennifer, Opitz Barbi és Rúzsa Magdi lép színpadra.

Mindezek mellett főzőversenyek, harci bemutatók, kemencés ételkóstolás, talpas és lovasíjász bemutató, egésznapos lovagoltatás várja a vendégeket, akik a Pöttömkert játékaival múlathatják majd az időt.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés