Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Újabb sztárvendég: Dr. Alban a Tirpák fesztiválon!

| 2017. 09. 05. | 13:33:00
A város legnagyobb gasztronómiai programja pálinka nappal egészül ki.
Újabb sztárvendég: Dr. Alban a Tirpák fesztiválon!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nyáron a Boney M-mel robbantott Szamossályi, és most itt az újabb sztárvendég Szabolcsban: Dr. Alban lesz a sztárvendége a szeptember 23-24-én zajló Tirpák fesztivál és Pálinka napnak Nyíregyházán – a hírt dr. Ulrich Attila alpolgármester kedden sajtótájékoztatón jelentette be az interneten napok óta keringő találgatásokra reagálva.

Az ide kétnapos fesztivál zenei kínálatát a retro jegyében állították össze. A sztárfellépő mellett ismert hazai előadók is színpadra állnak, a nyolcvanas-kilencvenes évek magyar slágereiről kap ízelítőt a közönség.

Az ötödik Tirpák Fesztivál, ahogy megszokhatták a nyíregyháziak, idén is gasztronómiai sokszínűséget kínál,  az ételeket szokás szerint kóstolójeggyel lehet majd ízlelgetni. Dr. Ulrich Attila hozzátette: a polgármester dr. Kovács Ferenc kezdeményezésére az idei fesztivál pálinka nappal is kiegészül, ahol megyénk öt pálinkafőzdéjének italkínálatával ismerkedhet a közönség a Kossuth téren.

A szeptember végi rendezvény különlegessége még az is, hogy bemutatkozik Nyíregyháza öt partnervárosa.

Nemcsak gasztronómia különlegességeket hoznak, hanem kulturális csoportjaik is fellépnek, amellett, hogy megismertetik településük turisztikai látnivalóit is. Dr. Ulrich Attila alpolgármester azt is hozzátette:

A hét végéig, szeptember 8-ig lehet még jelentkezni a főzőversenyre is.

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés