Hirdetés

Hirdetés

Test: valódi szervekkel jön a világhírű kiállítás

civishir.hu

2018.01.05. 12:08

Test: valódi szervekkel jön a világhírű kiállítás

Csodálkozni és szörnyülködni is lehet. +Videó

Hirdetés

Február 15-én hazánkba is megérkezik a világhírű BODY kiállítás, amelynek a mérete Európában is egyedülállónak számít: 2 200 négyzetméteren több mint 200 preparátumot tekinthetnek meg a látogatók.

A BODY kiállításon az érdeklődők felfedezhetik, milyen folyamatok mennek végbe a bőrünk alatt, láthatóvá és kézzelfoghatóvá válik az emberi test működése. Kitárulkozik a vázrendszer, előbukkannak az izmok, a légzőszervek, megmutatkozik a keringés. A kiállításon 3D animációkat bemutató képernyők és dokumentumok segítenek megérteni, hogy mi zajlik le a szervezetünkben sportolás, munka, vagy éppen pihenés közben.

Sokkoló

Külön tárlat mutatja be az emberi magzat fejlődését, a Magyarok a világ orvostudományában részleg pedig a legnagyobb hazai tudósok előtt tiszteleg. A kiállítási tárgyak némelyike sokkoló lehet a látogatók számára, hiszen itt közvetlen közelről megmutatkozik például egy rákos máj és egy dohányos ember elfeketedett tüdeje. Bár ezek az élmények nem kellemesek, segítenek abban, hogy lássuk az egészségtelen életmód közvetlen következményeit.

A BODY kiállítás 2018 júliusáig tart nyitva a Komplexben (Budapest, Király utca 26.)

BODYA test

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés