Hirdetés

Hatalmas bulival vár a Tiszafüredi Halasnapok

civishir.hu

2022.07.04. 08:24

Hatalmas bulival vár a Tiszafüredi Halasnapok

Fellép többek között a Bagossy, Bye Alex, Caramel, a Carson Coma és a Punnany is.

Hirdetés

Hirdetés

2022-ben július 7-10. között a Tiszafüredi Halasnapok a tó legszebb környékén, egészen négy napon át. A több mint negyven éves fesztivál idén frissen, fiatalosan jelentkezik július elején, ugyanis a magyar könnyűzenei élet színe-java vár majd rád!

Az első Halasnapokat 1978-ban rendezték meg azzal a céllal, hogy Tiszafüredet és a környező településeket összefogásra sarkallják. A szervezők jó érzékkel arra törekedtek és törekednek a mai napig, hogy a rendezvény programja illeszkedjen a gyönyörű természeti környezetbe. A koncertsorozat mellett idén piknikekkel, kirakodóvásárokkal vár minden kedves fesztiválozót a város.

A fesztivál a remek koncertek és a jó hangulat mellett híres az évről évre emelkedő színvonaláról és a halászlé főzőversenyéről. Ahogy minden évben, idén nyáron is a Tisza-tó gasztronómiája lesz a központi főelem, hiszen – ahogy a fesztivál neve is árulkodik róla – az itt élők életeit és ételeit döntően befolyásolja a csodaszép vízközeli környezet. A Tiszai Halételek Fesztivál főzőversenyen a Tiszafüred városa által hungarikummá beválasztott Tiszai halászlevet is meg lehet majd főzni, valamint kóstolni. Ezt szeretik is bemutatni a büszke helyiek: több mint száz kézműves és helyi termékes kínálja majd a portékáit. A kísérőprogramok között olyan kikapcsolódási lehetőségek is szerepelnek, mint például PikNik Mozi a Kemény Kastélyban, a tiszafüredi szabadvízi strandon strandfoci-torna, játszóház.

A halas hagyományok mellett a fesztivál nagy hangsúlyt fektet a minőségi szórakoztatásra is, hiszen évről évre egyre színvonalasabb fellépőlistával jelentkeznek, a sztárfellépők pedig idén sem maradnak el. A fesztivál olyan előadókat köszönt majd a színpadán, mint a

30Y, a Bagossy Brothers Company, Bye Alex és a Slepp, Caramel, a Carson Coma, Pápai Joci, Punnany Massif, TNT, Hiperkarma, Esti Kornél.

A koncerteket idén három helyszínen: a Morotva Kerékpáros Pihenőparkban, Tiszafüred Főterén, valamint a tiszafüredi szabadvízi strandon.

A jegyek már megvásárolhatók a Tixa oldalán: https://tixa.hu/tiszatavi-napok-2022
További információ, részletes program: https://www.facebook.com/halasnapoktiszafured

Galéria

TiszafüredPRhalasnapok

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés