Hirdetés

Emberelőnyben sem sikerült a kisvárdai pontszerzés

MTI

2021.08.21. 20:33

Emberelőnyben sem sikerült a kisvárdai pontszerzés
A Kisvárda veresége azt is jelenti, hogy már csak a Fehérvár veretlen a bajnokságban  (Fotó: Kisvárda FC)

Egy kontra megpecsételte Bumbaék sorsát.

Hirdetés

Hirdetés

Már nincs százszázalékos csapat a labdarúgó OTP Bank Liga 2021/22-es kiírásában, mivel az éllovas Kisvárda Master Good 2-1-es vereséget szenvedett a MOL Fehérvár vendégeként a negyedik forduló augusztus 21-i játéknapján.

A három meccs után százszázalékos teljesítménnyel listavezető Kisvárda kezdte jobban a találkozót, de a lendülete nem tartott sokáig. A Fehérvár átvette a játék irányítását, többet birtokolta a labdát, ám csak helyzetekig jutott. Egészen az első félidő utolsóelőtti percéig, amikor Budu Zivzivadze megszerezte a vezetést a hazaiaknak. 

Fordulást követően emberhátrányba került a fehérvári gárda, onnantól kezdve nagy nyomást helyezett ellenfelére a Kisvárda. A foggal-körömmel védekező Fehérvárnál csak másodpercekig volt a labda, mégis egy gyors kontratámadás végén megduplázta az előnyét. A szabolcsiak a hosszabbításban szépítettek, de az egyenlítő találatot nem tudták megszerezni az utolsó másodpercekre kilenc emberre fogyatkozó Fehérvár ellen. 

OTP Bank Liga, 4. forduló

MOL Fehérvár FC – Kisvárda Master Good 2-1 (1-0) 
MOL Aréna Sóstó, 2429 néző v.: Berke
MOL Fehérvár FC: Kovácsik – Fiola, Rus, Stopira, Heister – Dárdai, Szendrei, Makarenko, Petrjak – Zivzivadze (Szabó L., 90.), Nikolics (Musliu, 54.)
Kisvárda Master Good: Dombó – Hej (Prenga, 72.), Kravcsenko, Cirkovic, Leoni – Melnyik (Zlicic, 79.), Karabeljov (Bertucci, 66.) – Navrátil (Nagy M., 66.), Bumba, Asani (Czérna, 66.) – Mesanovic
Gólszerzők: Zivzivadze (44.), Dárdai (75.), illetve Mesanovic (91.)
Piros lap: Stopira (52.), Fiola (90+5.)
Sárga lap: Dárdai (20.), Fiola (62., 95.), illetve Kravcsenko (7.)
labdarúgásKisvárdabajnokság

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés