Hirdetés

Hirdetés

Győzött, és vezeti a tabellát a Kisvárda

MTI

2022.08.21. 20:00

Győzött, és vezeti a tabellát a Kisvárda
(Fotó: kisvardafc.hu)

Ezúttal a Zalaegerszeget fektették két vállra.

Hirdetés

A Zalaegerszeg hazai pályán 3-1-re kikapott a Kisvárdától augusztus 21-én, vasárnap a labdarúgó OTP Bank Liga negyedik fordulójában. A legutóbb ezüstérmes vendégcsapat ezzel továbbra is veretlen, és az élen áll a tabellán – tudatta az MTI.

  A Kisvárda lendületesen kezdett, hat perc alatt két gólt is szerezhetett volna, a folytatásban azonban kiegyenlítődött a játék, és ezzel együtt kevés helyzet adódott. Az első félóra végéhez közeledve előbb a hazaiak rúghattak büntetőt Kravcsenko kezezése miatt, három perccel később pedig a vendégek, miután Sankovic akasztotta Leonit. Mindkét tizenegyes sikeres volt. Az utolsó negyedórában a zalaiak támadtak többet, és akár ismét megszerezhették volna a vezetést.

A fordulás után kapura veszélyesebben játszott a Kisvárda, és előnybe is került. Csakhamar hármas cserével próbálta meg frissíteni a hazai együttest Ricardo Moniz vezetőedző, igyekezett is a ZTE, de nem volt átütőerő a támadójátékában, és a sok szabálytalanság, valamint a csere miatt nem is tudott igazán felpörögni. Ráadásul a hajrában VAR-elemzés után, kezezés miatt ismét büntetőhöz jutott a Kisvárda. Melnyik ugyan ezt kihagyta, de lecsapott a kipattanóra, és bevágta a labdát, ezzel pedig eldőlt a mérkőzés.

OTP Bank Liga, 4. forduló:
ZTE FC-Kisvárda Master Good 1-3 (1-1)
Zalaegerszeg, 2062 néző, v.: Bogár
gólszerzők: Tajti (27., 11-esből), illetve Camaj (30., 11-esből), Melnyik (57., 87.)
sárga lap: Májer (41.), Sankovic (44.), Huszti (74.), Lesjak (84.), illetve Leoni (21.), Melnyik (37.), Kovacic (45+1.), Hej (72.), Karabeljov (82.)
Zalaegerszeg: Demjén - Huszti (Klausz, 79.), Kálnoki-Kis, Szafronov - Ubochioma, Bedi, Tajti, Sankovic, Májer (Manzinga, 66.) - Szalay Sz. (Ikoba, 65.), Németh D. (Lesjak, 65.)
Kisvárda: Hindrich - Hej, Kravcsenko, Kovacic, Leoni (Peteleu, 71.)- Melnyik (Bíró, 93.), Makowski, Karabeljov - Camaj (Navratil, 72.), Mesanovic (Ilievski, 79.), Asani (Vida K., 79.)
fociNB I.Kisvárda FC

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés