Hirdetés

Hat érmet szereztek a hazaiak a Jet-ski Magyar Nagydíjon

MTI

2022.09.05. 08:05

Hat érmet szereztek a hazaiak a Jet-ski Magyar Nagydíjon
Illusztráció (Fotó: Pexels)

A 12 éves Puskás Zoltán is aranyat nyert.

Hirdetés

Hirdetés

Négy arany- és két ezüstéremmel zártak a magyar versenyzők a Nyíregyháza melletti Leveleki Szabadidőpart taván rendezett Jet-ski Magyar Nagydíjon, amely egyben Európa-bajnoki futam és junior világbajnokság is volt – tudatta az MTI.

A magyar szövetség szeptember 4-i, vasárnapi tájékoztatása szerint a kontinensviadalon Runabout GP4-es kategóriában Major Marcell megvédte címét, míg Kasza György magabiztos versenyzéssel három futamgyőzelmet könyvelhetett el Runabout GP1-ben. Runabout veterán GP1-ben Cseke Zsolt diadalmaskodott, míg a juniorok világbajnokságán Ski GP 3.2-ben a 12 éves Puskás Zoltán szerzett aranyérmet.

Czeller Béla, a Magyar Jet-Ski Szövetség elnöke a háromnapos versenysorozat után kiemelte, mindenki erőn felül teljesített. – Emlékezetes Eb-n és vb-n vagyunk túl. Az elmúlt 120 év legnagyobb aszályával is meg kellett küzdenünk úgy, hogy biztonságos pályát tudjunk kijelölni, és a paddock kialakítása is az elmúlt évek színvonalát tükrözte. Az eredményekről csak elismerően tudok beszélni. Húszfős válogatottal vágtunk neki ennek a hétvégének, és főleg a fiatalok mentek nagyot. Hat érmet szereztek, úgy gondolom, hogy az utánpótlás továbbra is jó kezekben van, és ez biztató a jövőre nézve – összegzett a hazai szövetség elnöke.

NyíregyházaLevelekjet-ski Eb

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés