Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Vádlottak padján az újfehértói csárda pultosának kirablói

| 2020. 02. 28. | 11:57:00
Fejbe is rúgták.
Vádlottak padján az újfehértói csárda pultosának kirablói
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Előkészítő ülést tart a Nyíregyházi Járásbíróság március 3-án V. Zs. és társa ügyében. A vádirat szerint a vádlottak 2019. szeptember 26-án éjfél körül egy Szabolcs megyei csárdában italoztak. Miután a fogyasztást kifizették, V. Zs. elvitelre is kért italokat. A pultos a kérésnek eleget téve 80 000 forint értékben összepakolta és táskába tette a kért italokat, majd azokat a másodrendű ifj. V. Zs. vádlott kivitte az autóba. Amikor az elsőrendű vádlott egyedül maradt a pultossal, közölte, most nem fizet, majd később visszajön a sofőr, és rendezi a számlát.

Ebbe a pultos nem egyezett bele, követelte a férfitól, hogy fizesse ki az összepakolt italokat, azonban az elsőrendű rendű vádlott fizetés nélkül kiment a csárdából.

A sértett a férfi után ment és továbbra is követelte az áruk kifizetését, mire az elsőrendű vádlott megöléssel fenyegette őt. A sértett ki akarta venni az autóból az egyik szatyrot, de azt elsőrendű vádlott nem hagyta, dulakodni kezdtek, és a földre estek. Ekkor a másodrendű ifj. V. Zs. vádlott egy alkalommal fejbe rúgta a földön fekvő sértettet, majd elmenekültek a helyszínről.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés