Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kiszabadult a karanténból a kótaji háziorvos

| 2020. 03. 26. | 22:32:00
Közösségi oldalán jelentette be.
Kiszabadult a karanténból a kótaji háziorvos
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Karantén vége. Megtörtént az első koronavírus szűrés, mindhárman negatívak vagyunk, hála Istennek, úgyhogy végre 2 hét után megölelhettem a feleségemet és a gyerekeimet - így adta tudtára március 26-án mindenkinek, aki aggódott érte, Kiss Csaba kótaji háziorvos, hogy letelt a kényszerű bezártság. A népszerű doktor távgyógyításban látta el az elmúlt két hétben.

Mint a Szabolcsihír is megírta, Kiss Csaba volt az, aki diagnosztizálta egyik betegén a koronavírus-fertőzöttséget. A megfertőződött nyíregyházi férfi is jelen volt azon a mestervacsorán, amelyen legalább 200-an vettek részt március 7-én.

Nehéz időszakon vagyunk túl, sokszor napi 12-15 órát dolgoztam otthonról, de még sok feladat van hátra. Azóta is megy a távgyógyítás 1000-rel, hiszen amíg nincs második negatív teszteredményünk, addig továbbra sem vehetünk részt közvetlen betegellátásban, csak vészhelyzet esetén, de a rendelőből igyekszünk mindenkit ellátni - tette hozzá Kiss Csaba, aki nem rejtette véka alá, hogy:

"jó újra itt lenni, kimozdulni kicsit a házból, de persze továbbra is csak akkor megyünk ki, ha a munka megköveteli és ezt tanácsolom mindenki másnak is. Ma végre elmehetek futni! Kitartást, sok türelmet és jó egészséget kívánunk mindenkinek!"

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés