Hirdetés

Új üzlet nyílik hamarosan Nagykállóban

Facebook

2020.03.06. 17:04

Új üzlet nyílik hamarosan Nagykállóban
Facebook

Már zajlanak a munkálatok.

Hirdetés

A földmunkák elvégzése és a szükséges engedélyek beszerzését követően Nagykállóban, a belvárosban, az Árpád utca elején elkezdődött a PEPCO Magyarország kiskereskedelmi vállalat üzletének építése.

Az elsősorban lakberendezési és ruházati (non-food) termékeket forgalmazó áruházlánc nagykállói boltjának kialakítása a következő hónapokban történik meg, de azt egyelőre nem tudni, hogy mikor tolhatjuk be először a bevásárlókocsit a polcok közé - számolnak be a hírről Nagykálló hivatalos közösségi oldalán.

Városvezetőként természetesen nagyon kedvezőnek tartom az áruházlánc nagykállói boltjának megnyitását, több szempontból is.

Egyrészt pozitív, jó hatással lehet majd Nagykálló gazdasági életére és remélhetőleg elindít egy olyan kedvező folyamatot, amelynek köszönhetően nagyobb érdeklődés mutatkozik majd városunk iránt más, multinacionális vállalatok részéről. Másrészt, amennyiben az új művelődési központ is megvalósul a belvárosban, a beruházásoknak köszönhetően egy látványos, nyitott tér épülhet ki, ahol a bevásárlás után meg lehet pihenni, vagy a rendezvényház kávézójában fel lehet frissülni – mondta Horváth Tibor, Nagykálló Város polgármestere.

Nagykállónyitásüzlet

Hirdetés

Hirdetés