Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Van már jelentkező a beregsurányi bölcsőde építésére

| 2020. 03. 02. | 12:49:00
Felújítják az óvodát is.
Van már jelentkező a beregsurányi bölcsőde építésére
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Bölcsőde építése és óvoda felújítása írtak ki pályázatot Beregsurányban. Az Árpád utca 73. szám alatti többcélú intézményben a terv a meglévő óvoda bővítése bölcsődével, valamint az épület felújítása - írja a Közbeszerzési Értesítő.

[Beillesztett cikk: Senki sem jelentkezett a beregsurányi óvoda felújítására]

A nyertes pályázó a nyíregyházi székhelyű Buda Híd Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. A kivitelezési költzség áfa nélkül közel 74 millió forint.

A beruházásra pályázott még a szintén nyíregyházi Euró-Mádi Építőipari és Szolgáltató Kft. is.

Az intézményben egy 25 férőhelyes óvodai csoport és egy 7 fős mini bölcsődei csoport működne. A meglévő 2 csoportos óvodai funkciót ellátó csoportszoba egyikéből mini bölcsődei feladat ellátó gyermekszobát alakítanának ki, ezáltal biztosítva a felszabaduló gyermeköltöző és gyermekmosdó szabványban előírt 1 óvodai csoportszobához szükséges helyiség alapterület meglétét. A bővítésben a funkcióhoz kapcsolódó kiszolgáló helyiségeket alakítanak ki. A bővítmény a meglévő földszintes épület folytatásaként épül meg (több mint 170 négyzetméteren).

A bővítményben a mini bölcsőde kiszolgálásához szükséges helyiségek kapnak helyet, egy nagyobb méretű irodahelyiség, a dolgozók részére egy teakonyha, illetve egy nagyobb méretű raktárhelyiség, illetve a bölcsődés korú gyermekek étkeztetéséhez szükséges melegítőkonyha.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés