Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Egész Sonkád összefogott egy családért

| 2020. 04. 19. | 12:40:00
Csodával határos módon senki sem sérült meg.
Egész Sonkád összefogott egy családért
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Lakóház falának csapódott egy személyautó Sonkádon, a Bocskai utcában április 18-án, hajnalban - közölte a Szabolcsihír a katasztrófavédelem tájékoztatása alapján szombaton.

[Beillesztett cikk: Házfalnak csapódott egy autó Sonkádon]

Amit azonban a közösségi oldalra feltett képeken láttunk, minden képzeletet felülmúlt. Az autó gyakorlatilag belefúródott a ház falába, lakhatatlanná téve a nappalit.

Hihetetlen erejű lehetett a becsapódás, amit talán a fenti képpel szemléltethtünk a legjobban: a jármű teljesen átszakította az egyik oldalfalat. Hogy pontosan hogyan történt a baleset, egyelőre nem tudni.

Nehéz elképzelni, hogy egy ilyen helyzetben még aznap megoldás születik.

A kárt szenvedett család azonban nem maradt magára a bajban. Szomszédok, rokonok, barátok és a település polgármestere is összefogott, hogy helyrehozzák az autó ütötte sebet a házon.

 

A hálás családfő, Oláh János a közösségi oldalon mondott köszönetet a segítségért:

"Nagyon szépen szeretném megköszönni az önzetlen segítséget szomszédoknak, barátoknak, rokonoknak, polgármester úrnak és a Kraszna Tüzép Kft-nek. Mindenkinek, aki itt van, és azoknak akik a bajban is együtt éreznek velünk. Istennek hála hogy az egész család megúszta karcolás nélkül!" - írta oldalára.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés