Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tedd hozzá! - kéri a MátészalkaLeaks

| 2020. 04. 22. | 15:58:00
Nehéz helyzetbe került családokat segítenek.
Tedd hozzá! - kéri a MátészalkaLeaks
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A MátészalkaLeaks csoportot akkor ismerte meg az ország, amikor a városba érkező és induló vonatról videóval bizonytották, a csigánál is lassabban közlekedik, egy futó könnyűszerrel lehagyja.

A csoport azonban a bajban segítséget is nyújt. Elindította "Tedd hozzá" programját, melynek célja a járvány miatt nehéz helyzetbe került családok segítése. Tudjuk, nagyon sokan veszítették el a munkahelyüket az utóbbi hetekben, felélték tartalékaikat, és márt élelmiszerre sem futja. Azt kérik, aki teheti, tegye hozzá az ő adományát is, hogy minél többeken tudjanak segíteni.

A " Tedd hozzá " programunk első napján egy tucat olyan rászoruló családon tudtunk segíteni, akik az utóbbi, hetekben hónapokban nagyon nehéz helyzetbe kerültek. A járványra való tekintettel a higiéniai szabályokat fokozottan betartva adtuk át a csomagokat. Bízunk abban, hogy a rászoruló családok helyzete jobbra fordul - írták Facebook-oldalukon.

Varjuk még olyan családok jelentkezését, akik a vírus miatt nehéz helyzetbe kerültek.

Azok a segítséget kérők akik eddig nem kerültek sorra, pozitív elbírálás esetén a második körben péntek délután juthatnak segítséghez. Kérjük azok megértését akiknek nem tudunk segíteni, de olyan mennyiségű segítségkérés érkezett hozzánk és olyan élethelyzeteket osztanak meg velünk mátészalkai és környékbeli emberek, hogy csak a nagy krízishelyzetben lévőknek tudunk segíteni.

Ahhoz, hogy még többet tudjunk segíteni plusz adományok szükségesek, ezért várjuk továbbra is élelmiszer felajánlásaikat.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés