Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Lezárt akta: kaszával, vasvillával támadt hat férfi egy nyírbátori családra

| 2020. 11. 02. | 13:57:00
Megöléssel fenyegetőztek, egy 48 éves férfit megsebesítettek.
Lezárt akta: kaszával, vasvillával támadt hat férfi egy nyírbátori családra
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a rendőség V. S. 38 éves, B. M. 30 éves, V. S. 20 éves, V. L. 19 éves, V. S. 18 éves nyírbátori, valamint K. F. 25 éves nyírgyulaji lakosok ellen. A megalapozott gyanú szerint a hat férfi szerszámokkal felfegyverkezve tört rá egy nyírbátori családra 2019. június 15-én este. Az asszony látta a házukhoz közeledő csoportot és megpróbálta őket visszatartani, miközben férje és fia bezárkóztak a házba. A nőt a férfiak megfenyegették, ha nem áll félre, őt is megölik.

A ház bejárati ajtaját befeszítették, bementek, és bántalmazták az ott élő 48 éves férfit a náluk lévő kaszával, vasvillával, botokkal és láncokkal, miközben többször kijelentették, hogy megölik.

A szúrt és vágott sérüléseket elszenvedő férfit sorsára hagyták, majd a fia ellen fordultak és őt is megsebesítették. Anyja könyörgésére a 30 éves fiú súlyosabb bántalmazásáról a támadók végül letettek, és távoztak a helyszínről. A bejelentés után a rendőrök haladéktalanul megkezdték az elkövetők felkutatását, aminek eredményeképpen öt férfit néhány órán belül elfogtak, a hatodik társuk ellen elfogatóparancsot adtak ki, és végül 2019. június 18-án feladta magát. A nyomozók a gyanúsítottakat őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására, amit az illetékes ügyészség indítványára a bíróság elrendelt és a nyomozás teljes időtartama alatt fenntartott.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés