Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Épülhet az öltöző a stadionhoz Kisvárdán

| 2021. 09. 22. | 13:36:00
Kiválasztották a kivitelezőt.
Épülhet az öltöző a stadionhoz Kisvárdán
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Öltöző építésére írt ki közbeszerzést a kisvárdai VÁRDA Sport Egyesület. A Közbeszerzési Értesítő szeptember 22-i számában már az is olvasható, ki lesz a kivitelező.

A Kisvárda, Vár utca melletti ingatlanra a sportlétesítmények kiszolgálásához szükséges öltözőt építeni. A tervezett épület modern megjelenésű, földszint plusz egy emeletes. A földszinten a sportolók és edzők igényeit kielégítő öltözők, az emeleten a terület működéséhez szükséges management helyiségei kapnak helyet.
Fontos szempont, hogy az építési helyszín műemlékvédelmi besorolással nem rendelkezik, a szomszédos ingatlan műemléki besorolással rendelkezik. A telek területe: 9090 m2 Tervezett épület alapterülete összesen 400 m2.

10 hónap

A pályázat nyertese a nyíregyházi székhelyű "7" Ház Beruházó Betéti Társaság, mely az eredetileg tervezett költségből - 296,8 millió forintból oldja meg a kivitelezést. A kivitelezési határidő a munkaterület átadásától számított 10 hónap alatt kell elvégezni, melybe a 30 napos átadásátvétel időtartama nem számít bele. Ajánlatkérő előteljesítést elfogad.

Pályázott még a kivitelezésre a tuzséri Demeter József és Fiai Építőipari Kft. is.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés