Hirdetés

Feloldják a látogatási tilalmat több szabolcsi kórházban

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház

2022.03.04. 09:51

Feloldják a látogatási tilalmat több szabolcsi kórházban
A Jósa András Oktatókórház (Fotó: MTI)

Március 4-től.

Hirdetés

Március 4-től, péntektől feloldják a látogatási tilalmat a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház (SZSZBMK) valamennyi telephelyén (Jósa András Oktatókórház, Sóstói úti Kórház, Sántha Kálmán Szakkórház, Mátészalkai Kórház, Fehérgyarmati Kórház és Gyógyfürdő, Vásárosnaményi Kórház) – tájékoztatott az SZSZBMK. 

A látogatás feltétele, hogy a látogató érvényes védettségi igazolvánnyal, vagy a látogatást megelőző 48 órán belül végzett, negatív eredményű SARS-CoV-2 gyorsteszttel rendelkezzen, amelyeket a belépéskor köteles bemutatni. Egy beteghez naponta legfeljebb két látogató mehet be, személyenként maximum 30 perces időtartamra, vagy egy látogató, maximum egy órára, a járványvédelmi előírások szigorú betartása mellett.

A látogatási idő munkanapokon 15 és 18 óra között, munkaszüneti napokon 10 és 18 óra között tart, a kórházak területén a maszk viselése továbbra is kötelező. A látogatási tilalom továbbra is érvényben marad a koronavírussal fertőzöttek kezelését végző osztályokon, kivéve a különösen méltányolandó eseteket.

kórházNyíregyházaVásárosnaményMátészalkaFehérgyarmatlátogatási tilalom

Hirdetés

Hirdetés