Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tanszállodát alakítana ki a Kisvárdai Szakképzési Centrum

| 2022. 04. 20. | 15:21:00
Közbeszerzést jelentettek meg.
Tanszállodát alakítana ki a Kisvárdai Szakképzési Centrum
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Felhívást jelentetett meg az április 20-i Közbeszerzési Értesítőben a Kisvárdai Szakképzési Centrum: az intézmény tanszálloda kialakítását pályáztatja.

A Kisvárdai Szakképzési Centrum a piaci igényekhez igazodó további szakirányokat szeretne indítani a következő évfolyamokon turisztika, vendéglátás szakterületen. A fejlesztés során szakács, cukrász, pincér, szállodai recepciós és egyéb vendéglátóipari szakmák képzését szeretnék biztosítani.

A képzéshez szükséges kialakítani egy tankonyhát a szakácstanulók számára, egy tanműhelyt a cukrász, édességipari tanulók számára, étterem, kávézó jellegű kiszolgálóteret a pincér és pultos hallgatók számára, egy recepciós, valamint bárpultot a képzések biztosítására, lehetőleg cukrász bemutatópulttal együtt, valamint az ehhez szükséges öltözőt és egy akadálymentes vizesblokkot. 

Szükséges továbbá különböző kategóriájú szállodai mintaszobák kialakítása is, az előírások prezentálása érdekében. A rendelkezésre álló ingatlanon ezeken kívül festést, javítást, glettelést szükségszerű elvégezni a teljes épületben. Emellett az épület valamennyi belső burkolatát cserélni kell rossz állapotuk miatt, valamint a jelenlegi elektromos hálózat sem felel meg a tervezett funkcióknak, ezért teljes csere szükséges.

Az intézmény május 6-ig várja a pályázatokat.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés