Hirdetés

Gyilkosság Nyírkarászon: nyomravezetői díjat tűzött ki a rendőrség

police.hu

2022.10.21. 13:23

Gyilkosság Nyírkarászon: nyomravezetői díjat tűzött ki a rendőrség
A kép illusztráció. (Fotó: pixabay.com)

Kiderült, a férfi halálát bántalmazás okozta.

Hirdetés

Halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a rendőrség ismeretlen tettes ellen. Június 15-én a kora reggeli órákban egy nyírkarászi lakóház udvarán a szomszédai holtan találták az ott élő 59 éves férfit. A nyomozás adatai szerint a férfi halálát ismeretlen tettes által elkövetett bántalmazás okozta.  

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 500 ezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki.

A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére intézkedéseket tesz. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Szabolcs-Szatmár–Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság fenntartja.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-42-524-600-as telefonszámot, továbbá a 112-es központi segélyhívót.
nyomravezetői díjNyírkarász

Hirdetés

Hirdetés