Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ötszázmillióért bővítik a nyírbátori inkubátorházat

| 2022. 10. 14. | 15:52:00
Egy helyi cég végzi el a munkálatokat.
Ötszázmillióért bővítik a nyírbátori inkubátorházat
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nettó 541,4 millió forintért a nyírbátori székhelyű MB Trend-Ép Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. bővítheti az inkubátorházat és a szolgáltató központot Nyírbátorban – derül ki az október 14-i Közbeszerzési Értesítőből. Az inkubátorház jelenleg bővítés alatt áll egy nettó 878 négyzetméteres épületrésszel, amely építésének teljesítési határideje december 1.

Az inkubátorház és szolgáltató központ bővítésének második ütemében a jelenleg kivitelezés alatt álló inkubátorházat fogják tovább-bővíteni. A tervek szerint a kivitelezés alatt álló korábbi munkálatot egészítik ki az emelet-ráépítéssel.

A mostani pályázati beruházás az első ütem megvalósításával részlegesen összekapcsolódik, mivel az emelet-ráépítési munka az első ütemben megvalósuló egyszintes épületrészre épül, így ezeket a munkálatokat a kivitelezők között egymással összehangoltan fogják teljesíteni. A bővítés 1323 négyzetméteres lesz, amely 6 műhelyt, 11 kétfős irodát és ezen fő funkciók kiszolgálóhelyiségeit foglal magába.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés