Hirdetés

Hirdetés

Halálos baleset a 36-oson: egy piros autót keresnek a rendőrök

police.hu

2022.11.23. 16:18

Halálos baleset a 36-oson: egy piros autót keresnek a rendőrök

Ön látta, mi történt Nagycserkesz közelében?

Hirdetés

Közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a rendőrség. November 5-én 15 óra körül Nyíregyháza felől Nagycserkesz irányába közlekedett egy Skoda Octavia típusú személygépkocsi, amikor a 36-os számú főút 42. kilométerszelvényében az előtte haladó tehergépkocsi előzését követően megcsúszott, áttért a szemközti sávba, és összeütközött egy vele szembe közlekedő kisteherautóval.

A baleset következtében a személgépkocsit vezető férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A rendelkezésre álló adatok szerint közvetlenül a baleset bekövetkezése előtt Nagycserkesz irányából Nyíregyháza felé egy piros színű személygépkocsi is közlekedett, amelynek a vezetője és utasai érdemleges információkkal szolgálhatnak a baleset körülményeinek tisztázása érdekében, ezért a rendőrök várják jelentkezésüket. Emellett várják azoknak a jelentkezését is, akik a baleset körülményeiről, bármilyen információval rendelkeznek.

Jelentkezni lehet a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívón. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is bejelentést tehet.
halálos balesetNagycserkeszszemtanú

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés