Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Baleset Baktalórántházán: egy Opel Astra sofőrjét keresik

| 2022. 12. 27. | 11:00:00
Nem nyújtott segítséget az ütközés után.
Baleset Baktalórántházán: egy Opel Astra sofőrjét keresik
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy eddig ismeretlen személyazonosságú járművezető közlekedett az

IVT-423 forgalmi rendszámú, Opel Astra típusú személygépkocsival Baktalórántházán, a Vasvári Pál utca irányából az Ady Endre utca felé november 25-én 17.45 körül.

A járművezető az Ady Endre utca és a 41-es számú főút kereszteződéséhez érve úgy hajtott fel a főútra, hogy az elsőbbségadás kötelező jelzőtábla ellenére nem biztosított elhaladási elsőbbséget a 41-es számú főúton közlekedő személygépjárműnek. Az útkereszteződésben

a két autó összeütközött, és a baleset következtében a védett úton közlekedő személygépjármű utasa nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.

A baleset bekövetkezése után az IVT-423 forgalmi rendszámú Opel Astra típusú személygépjármű eddig ismeretlen személyazonosságú sofőrje a tőle elvárható segítségnyújtás nélkül a gépjárművét hátrahagyva távozott a helyszínről.

A rendőrség várja az ismeretlen személyazonosságú járművezető, valamint azok jelentkezését is, akik a baleset körülményeiről érdemleges információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívón. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is bejelentést tehet.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés