Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Drog: Penészlek és Nyírbátor volt az elosztóközpont

| 2023. 01. 18. | 14:25:00
Gumiszőnyeg alatt és bankjegybe csomagolva. +Videó az elfogásról.
Drog: Penészlek és Nyírbátor volt az elosztóközpont
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Nyírbátori Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást K. T. 31 éves penészleki, V. Zs. 46 éves és M. P. 30 éves nyírbátori lakosok ellen.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága és a Nyírbátori Rendőrkapitányság nyomozói a Közterületi Támogató Alosztály kommandósainak bevonásával Nyíradony külterületén vonták intézkedés alá a személygépjárművel Budapestről Penészlekre tartó K. T.-t 2023. január 17-én.

A rendőrök az autóban a jobb első oldali gumiszőnyeg alatt egy nejlontasakban több mint 200 gramm mennyiségű, egy kisebb méretű tasakban 3,2 gramm, valamint egy bankjegybe csomagolva további egy gramm mennyiségű kábítószer gyanúját keltő anyagot találtak és foglaltak le.

K. T. a birtokában lévő kábítószergyanús fehér színű, kristályos szerkezetű anyagot Budapesten vásárolta azért, hogy ő és a vele rendszeres üzleti kapcsolatban álló V. Zs. később kisebb adagokban ügyfeleiknek értékesítsék. A nyomozás adatai szerint K. T. és V. Zs. anyagi haszonszerzés érdekében lakóhelyeiken, így Penészleken és Nyírbátorban, valamint a vonzáskörzetükben lévő más településeken élő ügyfeleiknek rendszeresen adtak el kábítószert. A V. Zs. nyírbátori lakóhelyén 2023. január 17-én megtartott kutatás alatt a rendőrök 67, 28 gramm mennyiségű kábítószer gyanúját keltő anyagot foglaltak le, amelynek értékesítésében az eddig beszerzett adatok alapján közreműködött M. P., a vele azonos helyen élő veje.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés