Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Örömünnep Csengerben: 2, 6 milliárd állt a házhoz

| 2023. 01. 13. | 17:57:00
Több beruházás zajlik egyezerre.
Örömünnep Csengerben: 2, 6 milliárd állt a házhoz
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Csenger önkormányzata sikeresen pályázott a Terület- és településfejlesztési Operatív Programban a  csengeri iparterületek fejlesztésére, és ennek keretében megújult a Nagykárolyi utca és a Csengerbe bevezető két útszakasz, Pátyod irányából (a körforgalomtól) és Szamosangyalos irányából. Ennek köszönhetően kényelmesebbé, komfortosabbá és biztonságosabbá válik a közlekedés a lakosság számára. Az átadót 2023. január 13-án, pénteken tartották.

Forján Zsolt polgármester elmondta, Csenger az utóbbi hónapokban 2, 6 milliárd forint összegnek megfelelő fejlesztési forrás keretében új, a városközpontot elkerülő út építését, több belterületi út felújítását, új kerékpárút építését, a régi TSZ-iroda és a Honvéd utcai óvoda épületének teljes felújítását fogja tudni megvalósítani. Ezeken a beruházásokon kívül jelenleg is zajlik egy új, 400 négyzetméteres üzemcsarnok építése az ipari park területén, melyet a későbbiekben bővíteni kíván az önkormányzat 2-3000 négyzetméteres alapterületre, hogy az új befektetők részére minden körülmény adott legyen munkahelyteremtő beruházások idetelepítéséhez.

Forján Zsolt polgármester köszönetet mondani Kovács Sándor országgyűlési képviselőnek, Magyarország kormányának, a pályázatokat bonyolító menedzsmentnek, a tervezőknek, a kivitelezőknek, a képviselő-testület tagjainak, a polgármesteri hivatal dolgozóinak és Csenger lakosságának a támogatásáért.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés