Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Óraátállítás: a záhonyi vasútvonalon is változik a menetrend

| 2023. 03. 25. | 11:12:00
Március 26-án hajnali kettőkor három órára állítják előre az órákat.
Óraátállítás: a záhonyi vasútvonalon is változik a menetrend
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A vasárnapi óraátállítás miatt változik több éjszakai belföldi és nemzetközi vonat, illetve néhány vidéki, valamint fővárosi buszjárat közlekedése – közölte a MÁV március 25-én az MTI-vel.

A nyári időszámítás március 26-án, vasárnap kezdődik, az órákat hivatalosan hajnali kettőkor három órára állítják előre.

A vasúttársaság azt írta: a nemzetközi vasúti forgalomban a Bécs és Bukarest közötti Dacia nemzetközi gyorsvonat Lőkösházáról nyári időszámítás szerint indul tovább 3.39 órakor, míg a Bukarest és Bécs közötti Dacia nemzetközi gyorsvonat Lőkösházáról már a nyári időszámítás szerint közlekedik 3.03 órakor. A Kolozsvár és Szolnok közötti Corvin nemzetközi gyorsvonat Püspökladány és Szolnok között körülbelül 50-60 perc, míg a Szolnok és Kolozsvár közötti Corvin nemzetközi gyorsvonat Berettyóújfalutól körülbelül 60 perc késéssel közlekedik az óraállítás miatt. Felhívták a figyelmet arra, hogy a március 25-én, szombaton induló éjszakai vonatok egyórás késéssel érkeznek meg külföldi célállomásukra, valamint az éjszaka úton levő nemzetközi személyszállító vonatok is körülbelül 60 perccel később érkeznek Budapestre.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés