Hirdetés

Sertésól és varroda kazánháza is lángolt Szabolcsban

katasztrofavedelem.hu

2023.03.08. 11:32

Sertésól és varroda kazánháza is lángolt Szabolcsban
A kép illusztráció. (Fotó: Cívishír-archív)

Nábrádba, Nagycserkeszre és Nyíribronyba is riasztották a tűzoltókat.

Hirdetés

Egy nábrádi varroda kazánházának födémrésze égett, valamint egy falba épített gerenda is izzott március 7-én dél körül – tudatta a katasztrófavédelem. A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók vízsugárral, kéziszerszámokkal oltották el a lángokat. Az épületben nem tartózkodott senki, személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre sem került sor. Az esetről értesítették a kéményseprőket.

Sertésólnak használt melléképület tetőszerkezete gyulladt ki kedd este a nagycserkeszi Ady Endre utcában. A tizenkét négyzetméteres épületből kihajtották az állatokat. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók gyorssugárral, kéziszerszámokkal fékezték meg a tüzet. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat helyszíni szemlét tartott. Személyi sérülés nem történt és a jószágoknak sem esett bajuk.

Fatüzelésű tűzhely füstölt kedden egy nyíribronyi családi házban. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók megvizsgálták a kéményt, de tűz és koromlerakódás nem volt benne. A tűzhely füstjáratai tömődtek el korommal, az egység kitisztította a berendezést.

tűzkatasztrófavédelemNagycserkeszNyíribronyNábrád

Hirdetés

Hirdetés