Hirdetés

Hirdetés

Felújítási munkák kezdődnek a kisvárdai kórházban

szabolcsihir.hu

2023.05.22. 13:10

Felújítási munkák kezdődnek a kisvárdai kórházban
(Fotó: google)

Összesen 769 négyzetméteren dolgoznak majd a szakemberek.

Hirdetés

A nyíregyházi székhelyű Úton Keletre Kft. végzi a járóbeteg szakrendelők felújítási munkálatait nettó 93,7 millió forintért. A május 22-i Közbeszerzési Értesítő szerint az Árpád út 26. szám alatti Szent Damján Görögkatolikus Kórházban összesen 769 négyzetméteren dolgoznak majd a szakemberek.

Teljesen felújítanak 2 fül-orr-gégészeti szakrendelést és az audiológiai szakrendelést, rendbe teszik a várótermet, a kiszolgáló helyiségeket, az előteret. Utóbbinál egy új, bővített információs fülkét is építenek. 

Felújítják a gyermekgyógyászati szakrendelést a hozzá tartozó öltözőkkel, váróval, szélfogóval és vizesblokkal együtt. Korszerűsítik a gyermek pulmonológiai szakrendelést a légzésfunkciós laborral, a szélfogóval, a vizesblokkal, a váróval és öltözőkkel együtt, valamint új előtetőt alakítanak ki. A gyermekgyógyászati váróból egy új átjárót alakítanak ki, melyen keresztül a betegek meg tudják közelíteni az egyes diagnosztikai egységeket.

A szülészeten is megszépül két szakrendelés, az ambulancia, az NST helyiség, továbbá körülbelül 90 négyzetméteren felújítják a közlekedőt. A szakemberek kisebb munkákat végeznek még az UH, az onkológiai szakrendelésen, valamint akadálymentes mosdót alakítanak ki, vizesblokkot tesznek rendbe.

A munkáról szóló vállalkozási szerződést május 16-án írták alá.

A kórház honlapján tudatta, május 17-től a fül-orr-gégészeti és audiológiai szakrendelés átmenetileg – előreláthatóan 4 héten keresztül – az alagsorban, a Sürgősségi betegellátó osztály melletti folyosó rendelőiben várja a pácienseket.
Kisvárdaközbeszerzéskórházfejlesztés

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés