Így kell túlélni az életet humorral!

2019.10.22. 16:17

Így kell túlélni az életet humorral!
Michael Douglas és Alan Arkin (Fotó: Netflix)

A tavalyi meglepetés folytatódik.

Hirdetés

Hirdetés

A Kominsky Method újabb évadot kap, október 25-én már láthatjuk is a Netflixen. Akinek még kimaradt az első, addig "ledarálhatja" a nyolc epizódos évadot!

Figyelem! Ez nem egy bugyuta, ráröhögős sitcom, ez egy keményen vicces sztori arról, hogy milyen az öregedés elviselésére tett kísérlet két színészlegendánál Hollywoodban.

A Michael Douglas örömjátékát hozó első évad az esztendő meglepetését jelentette tavaly. Sandy Kominskyt alakítja, aki egy elismert színésztanár, ifjakat oktat színészmesterségre. Legjobb barátja, egyben ügynöke (Alan Arkin) társaságában többet járnak temetésre, mint étterembe. Korral jár. Fél évszázada ismerik egymást, értik egymás minden rezzenését, gesztusát. Néha irodalmi magasságokban értekeznek, elvégre két magasan kvalifikált öregúrról van szó, máskor alpáriak, hiszen Hollywoodban az is menő, és van, amikor egyszerűen csak aranyosak, mint a gyerekek.

A két hősünket zseniális mellékszereplők veszik körül. Ilyenek a lányaik, az „öregecskedő" Nancy Travis, az urológust játszó Danny DeVito, vagy a Barbra Streisandot másoló transzvesztita.

A Kominsky Method súlyos üzenete: humorral élni túl az élet utolsó fázisát, ami már fizikai és lelki fájdalmakkal terhelt, és már a nosztalgia sem segít.

 

filmsorozat

Szóljon hozzá!

Hirdetés